افزایش حساسیت های فصلی با شروع بهار/مواد غذایی که حساسیت را تشدید می کنند

افزایش حساسیت های فصلی با شروع بهار/مواد غذایی که حساسیت را تشدید می کنند


افزایش حساسیت های فصلی با شروع بهار/مواد غذایی که حساسیت را تشدید می کنند

علی مرادی گفت: با شروع فصل بهار، بسیاری از افراد دچار آلرژی‌های فصلی شده و علت آن نیز افزایش گل و گیاه در این فصل است.

وی افزود: افرادی که مبتلا به آلرژی هستند باید در فصل بهار از تردد در اماکن پر گل و گیاه از جمله جنگل ها، بوستان‌ها و … خودداری کنند.

این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی با اشاره به مضرات غذا‌های حاوی چربی‌های اشباع شده برای افراد مبتلا به آلرژی‌های فصلی اظهارکرد: غذا‌های حاوی چربی‌های اشباع شده سبب تضعیف در سیستم ایمنی بدن شده و منجر به تشدید آلرژی می‌شوند.

مرادی در رابطه با علائم حساسیت‌های فصلی بیان کرد: فردی که مبتلا به حساسیت فصلی است درگیر آبریزش بینی، سرفه، خارش پوست و گلو شده و گاهی این علائم بسیار شدید می‌شود.

وی در خصوص مواد غذایی که می‌تواند سبب افزایش حساسیت فصلی افراد شود اظهار کرد: مصرف گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، ماهی، تخم مرغ، میوه خشک شده و … می‌تواند سبب تشدید حساسیت‌های فصلی افراد شود.

این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی با تاکید بر لزوم مراجعه افراد مبتلا به حساسیت‌های فصلی به پزشک اذعان کرد: افرادی که مبتلا به سرما خوردگی‌های فصلی هستند باید به پزشک مراجعه کرده تا با دریافت دارو و اسپری‌های مخصوص از تشدید حساسیت آن‌ها جلوگیری شود.

42236

منبع: سایت خبرآنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *